Creatief schrijven voor beginners

In de cursus Creatief schrijven voor beginners ontwikkel je met plezier vaardigheden op het gebied van proza en poëzie. Schrijven is een ambacht dat je kunt leren. Stap voor stap neem ik je mee in het schrijfproces. Aan de hand van opdrachten leer je de beginselen over perspectief, tonen en vertellen, personage-opbouw, conflict en dialoog bij proza. Daarnaast oefen je met diverse vormen van poëzie. Elke les krijg je op een positieve manier feedback op het gemaakte werk en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Lesavonden:  23 en 30 september, 7, 14 en 28 oktober,  4, 11 en 18 november 2019. Acht lessen op maandagavond 19.30 – 22.00 uur.                                                          Locatie Helen Parkhurst.                                                                                                    Aanmelden kan uitsluitend via: www.volksuniversiteitalmere.nl

De cursus in Almere gaat niet door, maar u kunt wellicht aansluiten bij de cursus op maandagavond, 1 x per maand, de eerste maandag van de maand in Amsterdam. Neemt u hiervoor zo snel mogelijk contact op: 06-25387256.

Nelleke Lamme-den Boer, docent creatief schrijven